F 1 F 3 S 6 KARTONOWE PLASTIKI LATAWCE
 
 

OPINIE

Prawdziwa cnota krytyk się nie boi.

Będziemy wdzięczni Państwu za wyrażenie opinii na temat modelarstwa, naszych i Państwa działań i zamierzeń, na temat naszej strony i innych zagadnień.

Najciekawsze, najbardziej kontrowersyjne zamieścimy zachowując dyskrecję, gdy autor zechce dyskrecji, podpiszemy, gdy autor zechce się podpisać.

Chętnie opublikujemy opinie młodych, którzy nie mają okazji wyrażenia swoich poglądów w innym miejscu.

 

modelarze-krosno@xq.pl

 

Badania lekarskie czyli dbałość o zdrowie modelarzy - opinia
Dlaczego właśnie Stowarzyszenie ?
 

5.08.2007

Cześć.

Strona coś kapitalnego, przejrzysta, uporządkowana.

Cieszę się ogromnie, żeście powstali. Właśnie o takie działanie chodzić powinno.

Stronę dodaję do linków.

Jurek

 

18.07.2007

Kiedy będą udostępnione plany modeli w kategorii S6 i F3 oraz F1A, F1B.

KD

 

08.05.2007

Z okazji powołania do życia STOWARZYSZENIA składam serdeczne gratulacje i gorąco popieram tę ideę. Być może jest to jedyna szansa na zintegrowanie środowiska modelarskiego i ułatwienie startu młodym modelarzom w regionie krośnieńskim.

Z wyrazami uznania

Bogdan

 

25.03.2007

Witam!!
Moim mailem pragnę wyrazić słowa pełnego poparcia dla akcji stworzenia Krośnieńskiego Stowarzyszenia Modelarzy Lotniczych!
Jedyną wątpliwością jaka we mnie drzemie jest to: Dlaczego zapomina się
o innych modelarzach? Przecież istnieją inne formy modelarstwa> Nie
tylko lotnicze! A co z modelarzami okrętowymi bądź pasjonującymi się
modelarstwem RC! Nie dzielmy modelarstwa! Każdy rodzaj ma to coś w sobie!
Z wyrazami szacunku !
Modelarz na uchodzctwie.

Łukasz Konrad Niepokój

PS

Jeszcze raz pozdrawiam i Wielkie DZIĘKI że coś takiego, jak ta strona w końcu powstało!
WYSOKICH LOTÓW

 

 

24.02.2007

Argumenty (xxx) są do bani, zobacz cie ile dzieciaków się szwęda po osiedla, tutaj nie chodzi o pieniądze ale o pożyteczne spędzanie czasu. Wyzwolenie pasji u młodych ludzi i inne spojrzenie na otaczającą nas obecnie rzeczywistość !!! Ludzie więcej optymizmu !!!

(Arti2)

 

 

31.01.2007

Cieszę się bardzo, powodzenia i do przodu.

(Stanisław Kubit - Trener Kadry Narodowej)

 

 

26.01.2007

Jestem matką dwóch chłopców. Nie grają oni w koszykówkę ani w piłkę. Za to czytają i oglądają filmy o samolotach. I muszę ich ciągle wozić na lotnisko. (...) Gdzie mam się z nimi udać?

(E-mail znany adminowi)

 

 

23.01.2007

Panowie, życze Wam powodzenia. Czeka Was kupa roboty żeby zmienic to co było zaniedbane przez lata. A tak po prawdzie to nikomu nie zalezy co robia mlodzi ludzie.

(nazwisko i imię znane adminowi)

 

 

16.01.2007

Są odnośniki do podstron a ich nie ma. Trzeba to dorobić a nie wnerwiać ludzi.

Stronka miła, ale zbyt skomplikowana. I nic się na niej nie dzieje, żadnego ruchu.

(nazwisko i imię znane adminowi)

 

 

15.01.2007

Nie przekonują mnie argumenty o założeniu stowarzyszenia modelarzy. Będzie to znowu nowa organizacja do zgarniania pieniędzy dla działaczy kosztem dzieci. Nie wierzę już w hasła o bezinteresowności.

Po co jakieś stowarzyszenie? Aeroklub zajmuje się tymi sprawami.

(xxx)

 

 

4.01.2007

Co to jest? Strona miała hulać przed świętami.

(wega23)